DJ Cursussen

DJ Basiscursus

De basiscursus is dé manier om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. In 6 lessen leer je alles over apparatuur, muziek, technieken en optredens. De cursus duurt in totaal 6 weken om je tussen de lessen door voldoende mogelijkheden te geven om opdrachten te maken en oefeningen te doen.

workshop 1Aan bod komen onder andere de volgende zaken:

o  apparatuur
o  beatmixen, cue punten
o  muziekkeuze
o  muziek structuur

De kosten bedragen €129,- incl. BTW voor 6 lessen van 1 uur.  We bieden je ook de mogelijkheid om voor €49,- een DJ set te huren voor de duur van de cursus.

 

DJ Proefles

Wil je graag een cursus volgen maar twijfel je of het wel helemaal jouw ding is? Voor €35,- kun je een individuele proefles volgen waarbij we in vogelvlucht de materie van de basiscursus doornemen. Je krijgt vervolgens korting op de basiscursus als je daarmee door wilt gaan.

 

Vervolgcursussen

Vervolgtrajecten bieden wij aan in de vorm van maatwerk. Voor €109,- kun je een strippenkaart kopen voor vier lessen van een uur met maximaal twee deelnemers. Je werkt dan om beurten op de Pioneer Nexus set en op de Pioneer XDJ-RX. Deze lessen worden dan in overleg met de DJ docent gepland.

 

Privé lessen

Het is ook mogelijk om privé lessen te volgen, de kosten daarvan bedragen €35,- per uur.