Workshops

DJ intro workshop

In een uur tijd komen alle belangrijke aspecten van het DJ-en aan bod.

 

Producer intro workshop

In een uur tijd komen alle belangrijke aspecten van het muziek produceren aan bod.

 

DJ workshop voor kinderfeesten

workshop 3Met een DJ workshop wordt elk kinderfeest gegarandeerd een succes! In ongeveer twee uur tijd leggen we de basisprincipes van het mixen uit en gaan we natuurlijk vooral veel oefenen. Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Een basisworkshop kost €200,- voor een groep van maximaal 10 kinderen. De workshop kan op elke locatie in Nederland gegeven worden.

Meer informatie…

 

DJ workshop als vrijgezellenfeest activiteit

Samen gezellig een paar uurtjes muziek maken onder het genot van een hapje en een drankje. Een workshop in Nijmegen inclusief 2 consumpties is al mogelijk vanaf €35,- p.p. incl. BTW.

 

DJ workshop als personeelsactiviteit

Een DJ workshop als losse activiteit of een volledig arrangement met eten, drinken en/of dansen: het is allemaal mogelijk. Ook is het mogelijk een workshop in te passen in een andere activiteit zoals een sport- en speldag of een feestavond. Een workshop voor 10 personen is al mogelijk vanaf €30,- p.p. inclusief BTW.

 

Vinyl workshop

Terug van nooit weggeweest: draaien met vinyl voor het echte ‘old school gevoel’.  Natuurlijk met de Technics SL1200.

 

Scratch workshop

De ultieme DJ techniek is toch wel scratchen. In een uur tijd laten we je proeven van de basisbeginselen scratching op zowel de Technics SL1200 als op de Pioneer CDJ’s.

 

Rap workshop

Hoe maak je een goede rap, waar let ik op tijdens het schrijven van een tekst, de flow van de tekst en rap, uitvoering en presentatie.

 

DJ workshop maatwerk

De opzet van onze workshops maakt het mogelijk deze op bijna elke situatie of locatie aan te passen.