Cursussen en workshops

In onze eigen cursusruimte of op locatie verzorgen wij workshops en cursussen voor groepen en individuen. Je kunt daarbij denken aan o.a.:

  • DJ of rap workshop als kinderfeestje, vrijgezellenactiviteit of personeelsactiviteit
  • DJ basiscursus voor kinderen
  • Producer cursussen Cubase, FL Studio, Logic, Ableton
  • Individuele begeleiding DJ of producer

We hebben al tientallen kinderfeestjes tot een succes mogen maken, vele vrijgezellenfeesten een speciaal tintje gegeven en voor diverse organisaties een unieke personeelsactiviteit mogen organiseren. Daarnaast zijn we ook bijzonder trots op de tientallen cursisten, van jong tot oud, die bij ons hun eerstje stappen hebben gezet als DJ en/of producer. Vele van hen zien we nog regelmatig terug omdat ze nog meer willen leren of gewoon om bij te praten.

Cursusaanbod

DJ cursussen

Voor ervaren DJ’s maar ook voor beginners hebben wij een ruim aanbod. Van hiphop tot hardstyle en van disco tot techno, onze DJ docenten hebben allemaal hun eigen specialismes die we zo goed mogelijk op jouw wensen willen laten aansluiten. Wil je leren scratchen met vinyl of leren draaien met timecode? Geen probleem, in onze cursusruimte is het mogelijk. Ook is het mogelijk om je eigen DJ set mee te brengen want waar kun je beter op leren draaien dan op je eigen set?

Producer cursussen

Het produceren van electronische muziek kent eindeloze mogelijkheden, jouw creativiteit bepaalt de grenzen. We leren je graag werken met DAW’s zoals bijvoorbeeld Cubase, Ableton, FL Studio of Logic. In overleg met jou bekijken we welke onderwerpen we gaan behandelen en dat stemmen we af op jouw persoonlijke voorkeur voor een of meerdere muziekgenres.

Rap en zang cursussen

Heb je net je eerste song geschreven en ben je op zoek naar professionele begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen? Wij werken samen met professionele rappers, zangers en zangeressen die jou heel graag verder willen helpen met jouw carriere.

Proeflessen

Voor alle cursussen is het mogelijk om een proefles te volgen zodat je kennis kunt maken met Beatheaven en kunt ontdekken of de inhoud van de cursus wel goed aansluit op jouw behoeftes.

Workshops

De essentie van een workshop is dat je in korte tijd kennismaakt met een van de onderwerpen die we in bovenstaande cursussen behandelen. Uiteraard is de diepgang beperkt en zullen we in vogelvlucht door de materie gaan.

Workshops zijn een prima manier om in korte tijd een goed beeld te vormen van een bepaald onderwerp zoals DJ-en of rap. We kunnen workshops organiseren vanuit diverse perspectieven: als personeelsactiviteit voor bedrijven, als kinderfeestje, als vrijgezellenfeest of gewoon op individuele basis.