Over ons

Over Beatheaven

In 2019 bestaat Beatheaven zes jaar en in die tijd is het uitgegroeid van hobby naar professionele organisatie. Wekelijks vinden er tientallen activiteiten plaats, van individuele lessen tot aan klassikale workshops op scholen en van studio opnames tot aan live streams.

Bij Beatheaven draait alles om electronische muziek in de breedste zin van het woord, zowel EDM (house, techno, hardstyle etc.) als urban (Hip Hop, rap, R&B) zijn vertegenwoordigd. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, opleiding of achtergrond.

Foto: Nikola Krstovic en Joost Aalbers zijn de oprichters en eigenaren van Beatheaven.

Nikola

Nikola maakt al ruim 20 jaar muziek als producer en heeft vele succesvolle tracks op zijn naam staan waarvan een deel op het Top Notch label . Hij maakte deel uit van de Nijmeegse rapformatie ‘Zo Moeilijk’ en werkte daarnaast samen met o.a. DuvelDuvel, Fakkelteitgroep en Tourist Le MC. Nikola is parttime docent sound design aan de Nederlandse Pop Academie en geeft regelmating les aan de Herman Brood Academie.

Joost

Joost is muziekliefhebber in hart en nieren. Een aantal jaren geleden bedacht hij om de draaitafels die al geruimte tijd op zolder stonden te verstoffen beschikbaar te stellen aan anderen zodat ze toch nog gebruikt zouden worden. Van het een kwam het ander en hij merkte dat het organiseren en uitwerken van nieuwe plannen en ideeën hem beter lagen dan het daadwerkelijk maken van muziek. Joost werkt tevens als Development Manager bij softwarebedrijf Planon in Nijmegen en slaat op die manier een brug tussen de creatieve sector en het bedrijfsleven.

 

Tim

Tim maakt al vanaf het begin af aan deel uit van team Beatheaven. Zonder Tim zou Beatheaven geen Beatheaven zijn. Hij is creatief, werkt graag met mensen om zich heen en dat komt uitstekend van pas in zijn dagelijkse werk bij Blixem in Nijmegen en natuurlijk ook bij Beatheaven.

 

 

Gus

Zeg je Beatheaven dan zeg je Gus. Hij combineert zijn opleiding met lesgeven bij Beatheaven.

 

 

Odin

Met enige regelmaat vind je Jason -DJ Odin- in de studio om te werken aan eigen nieuwe tracks of om les te geven in produceren of DJ-en.

 

 

Henning

Henning is afgestudeerd aan de Herman Brood Academie en is al jaren succesvol als producer. Hij is nu ook van de partij om de volgende generatie op weg te helpen met het produceren van hun muziek!

Lees hier meer over Henning

 

 

Aziz Wrijving

Aziz Wrijving staat voor kwaliteitsmuziek op broeierige temperatuur. Hij brengt een extreem dansbare Caribische sound, in combinatie met uitdagende teksten en een unieke woordkeuze. Aziz is rap en zang coach.

Lees hier meer over Aziz

 

 

MC Stretch

Geboren in Londen en tegenwoordig woonachtig in Nijmegen brengt Martin als MC en als DJ enorm veel kennis en ervaring met zich mee. Op de vrijdagavonden verzorgt hij zijn eigen ‘Welcome to the Weekend’ live stream bij Beatheaven. Daarnaast staat hij altijd klaar voor een advies of een goed gesprek.

Lees hier meer over MC Stretch