Studio en oefenruimtes

We beschikken over een goed uitgeruste studio voor het produceren van electronische muziek en voor het maken van opnames van vocalen en instrumenten. In onze studio zijn al vele hip-hop en dance tracks geproduceerd er wordt elke dag aan nieuwe muziek gewerkt. De studio is te huren met technicus en daarnaast is het ook mogelijk om ons in te huren voor opname en/of mixage werkzaamheden.

Audio studio

In onze studio vind je vrijwel alles wat je maar kunt bedenken voor het maken van electronische muziek. Best of both worlds: we combineren de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van de hedendaagse electronische apparatuur met de charmes en karakteristieke sounds van vintage synthesizers, drumcomputers, effectenmodules, mixers etc. Maar nog veel belangrijker: ons team heeft bij elkaar opgeteld vele tientallen jaren ervaring met het produceren van muziek en het doen van studio opnamens.

Oefenruimtes

Voor DJ’s, rappers en andere muzikanten zijn er oefenruimtes beschikbaar die op incidentele – of structurele basis gehuurd kunnen worden. Op verzoek kan daar gebruik gemaakt worden van DJ sets met Pioneer Nexus apparatuur of Technics SL1200 draaitafels of bijvoorbeeld van een monitorinstallatie om rap of zang te oefenen.

Video opname studio

We beschikken over faciliteiten om professionele video opnames te maken, denk aan 4K camera’s, professionele belichting, greenscreens etc. Daarnaast hebben we ook een eigen platform ontwikkeld voor het live streamen van muzikale evenementen in onze studio of op locatie.