Workshop feedback geven met rap

In moderne organisaties is feedback geven een essentieel onderdeel van een lerende en zichzelf continu verbeterende organisatie. Het geven van feedback is voor veel mensen nog niet zo eenvoudig en het is een uitdaging om over een langere tijd de feedback toch zinvol en fris te houden.

Om een nieuwe impuls te geven aan de manier waarop er in een organisatie feedback gegeven kan worden bieden wij de ‘feedback geven met rap’ workshop aan. Kenmerken van een goede rap zijn o.a. authenticiteit, kernachtig to-the-point en dat zijn nu net aspecten die in een reguliere feedback vaak onderbelicht blijven.

Wij bieden deze workshop aan voor groepen tot 10 personen, het is mogelijk om meedere sessies parallel te doen. De inhoud is globaal als volgt: we geven eerst een stukje achtergrond over de historie van rap en specifieke kenmerken. Vervolgens leggen we uit hoe een goede rap tekst tot stand komt en het grootste deel van de tijd wordt besteed aan het zelf schrijven van een rap die uiteindelijk aan de groep gepresenteerd wordt. De workshop duurt 4 uur met een korte pauze en de kosten bedragen €600,- per groep van maximaal 10 personen.

De workshop docenten zijn allen zelf rapper met ruime ervaring. Deze workshop is een fantastische methode om op een ludieke, geheel eigentijdse manier op een andere manier feedback te geven in een professionele omgeving.